Despre noi

Fondată în anul 2013, Eurospeed DTC Spedition oferă servicii de transport intern și internațional, având la bază un sistem de valori axat pe soluționarea reală a solicitărilor primite.

Motivul înființării a fost nevoia unei companii de transport în care să se regăsească principii de business corecte și eficiente, construite pe respectul față de lucrul bine făcut.

Activitatea firmei  noastre funcționează în conformitate cu standarde bine definite – comunicare promtă, transparență, corectitudine și îndeplinirea angajamentelor.

Prin umare, investim constant în echipamente de ultima generație și ne asigurăm că dispunem de o flota performantă, sigură, revizuită tehnic în permanență.

Cu o echipă de peste 40 de angajați, oferim servicii la cele mai înalte standarde pe parcursul întregului proces logistic.

Împreună îți punem marfa în mișcare!

Fondată în anul 2013, Eurospeed DTC Spedition oferă servicii de transport intern și internațional, având la bază un sistem de valori axat pe soluționarea reală a solicitărilor primite. Motivul înființării a fost nevoia unei companii de transport în care să se regăsească principii de business corecte și eficiente, construite pe respectul față de lucrul bine făcut. Activitatea firmei  noastre funcționează în conformitate cu standarde bine definite – comunicare promtă, transparență, corectitudine și îndeplinirea angajamentelor. Prin umare, investim constant în echipamente de ultima generație și ne asigurăm că dispunem de o flota performantă, sigură, revizuită tehnic în permanență. Cu o echipă de peste 40 de angajați, oferim servicii la cele mai înalte standarde pe parcursul întregului proces logistic.
Împreună îți punem marfa în mișcare!

Echipa

Petru Tomsa
 Administrator
+40722679923
petru.tomsa@dtcspedition.ro
Carmen Bogatean
Contabil sef
+40741211371
carmen.bogatean@dtcspedition.ro
Cristina Craciun-Giurgi
Director comercial
+40 720 716 443
cristina.craciun@dtcspedition.ro
Delia Mihai
Controlor financiar
+40 732 731 165
delia.mihai@dtcspedition.ro
Paula Andrei
Resurse Umane
+40 799 505 155
paula.andrei@dtcspedition.ro
Claudiu Rosu
Conducator activitate transport
+40732790769
claudiu.rosu@dtcspedition.ro
Bogdan Mihailescu
Conducator activitate transport
+40 799 302 999
bogdan.mihailescu@dtcspedition.ro

Certificari ISO

Certificari ISO